Levensfase coaching nijkerk putten

Levensfase coaching

COACHING - LEVENSFASES  

Wil ik ditzelfde werk eigenlijk nog 20 jaar doen? Hoe ontkom ik aan een burn-out? Hoe kom ik die langdurige én vervelende overgang door? En ga maar door. Herken je deze serieuze levensvragen? Je vraag staat dan in relatie met de fase waarin je leven zich op dat moment begeeft. Het "oei ik groei" kennen we allemaal maar na de kindertijd lijkt het wel of we geen hickups meer mogen hebben. Gaan we bewust met een fase om dan volgt er een mooi ontwikkel moment en kan je met recht zeggen "oei ik groei". 

Hoe prettig is het als je een wat mindere periode in je leven ‘gewoon’ als een fase kunt zien? Want, écht waar alles gaat voorbij!
Of dit nu het combineren van werk en gezin, de ontplooiing van jezelf, het verwerken van een scheiding, gelukkig zijn met je werk, duurzame inzetbaarheid, het empty nest syndroom of de  overgang is. We gaan állemaal door levensfases heen volop uitdagingen en ja, soms meer dan ons lief is. Neem de tijd om ook deze - wat minder welkome - periode goed door te komen. Elk leven heeft een deadline, dus laten we er iets moois van maken met ’n beetje hulp.`

Wil je graag even sparren, inzicht krijgen of life-events verwerken, bel of mail mij dan voor een gratis "koffiegesprek"! 
Lifecoach: Andrea Brouwer
Kijk hier voor een Linkedin profiel

Wikipedia: "De ontwikkelingspsychologie kent een meer specifieke indeling van diverse fasen in de kinder-en jeugdtijd. De antroposofie deelt het leven in in vaste cycli van 7 jaar. Aspecten waarop een mensenleven kan worden ingedeeld zijn bijvoorbeeld ook relaties / kinderen / het elders gaan wonen van kinderen; opleidingen, banen (met eventuele onderbrekingen door werkloosheid of ziekte / arbeidsongeschiktheid) en pensioen; woningen / woonplaatsen / woonlanden / regimeveranderingen van die woonlanden".