Druk bezig geweest met de landelijke OR verkiezingen ! › Etop

Druk bezig geweest met de landelijke OR verkiezingen !

6 maart

Dat betekent een goed moment om na te denken over de professionalisering van uw ondernemingsraad!
Op dit moment zijn de gemeentelijke organisaties volop in beweging, terwijl medezeggenschap deze veranderingen nauwelijks weet bij te houden. De belangen van werkgevers en werknemers zijn niet meer per definitie tegengesteld. Dit vraagt om een medezeggenschapsstructuur die generaties en belangen weet te verbinden en verschillen weet te overbruggen.

Een goed functionerende medezeggenschap is van belang voor de kwaliteit van gemeentelijke organisaties!

Maar ook door de OR-leden te stimuleren en te ondersteunen hun competenties in kaart te brengen, te waarderen en verder te ontwikkelen is het voor de persoonlijke ontwikkeling van OR leden zeker een mooie ervaring om als OR te professionaliseren.

Het Verzilveren van uw OR werkzaamheden ( zie website A&O fonds)
Het A&O fonds biedt een stappenplan aan om de competenties die OR leden ontwikkeld hebben te verzilveren, hierin kunnen wij als Etop OR-en in begeleiden, als u dat wil. Op deze wijze blijft het lidmaatschap van de OR in de toekomst aantrekkelijk!

Etop kan u op allerlei gebieden begeleiden en trainen: een full service pakket ( vaardigheden, kennis op het gebied van gemeentelijke thema’s, financieel beleid Organisatie & HRM beleid en ARBO) bieden wij u aan na jaren lange ervaring in de gemeentelijke dynamiek en het politieke speelveld.

Laat u informeren door:
Een gratis workshop:   "Het spel en de spelregels van de WOR voor de nieuwe leden"  
Locatie: Nijkerk- d.d. 8 Mei of 8 juni -tijden 11.00/12.30
Geef je op via info@etop.nl.
Of
Een vrijblijvend netwerk gesprek om elkaar te inspireren en te bespreken of we wat voor elkaar kunnen betekenen dit kan face tot face of via Skype.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief